Menu

On the menu

Vleesch Noch Visch serveert vegetarisch streetfood. Onze 'signature dish' de Griekse pita vegetarische gyros kennen velen al van (foodtruck) festivals en markten. De vega gyros is een populair festivalmaal en zeer geschikt voor events, markten en catering. Sinds kort hebben we onze menukaart uitgebreidt met 'n aantal pita's en bijgerechten welke exclusief te verkrijgen zijn bij onze vaste locatie in Amsterdam-West en online te bestellen via Foodora en Deliveroo.

~ Onder genoemde prijzen gelden alleen voor afhalen bij de kiosk. ~

De meeste gerechten van Vleesch Noch Visch zijn eenvoudig vegan te maken, vraag naar de mogelijkheden. De pita Mi Gado is sowieso 100% plantaardig.

#pitalicious

HEERLIJKE PITA'S

Met onze pita's wrappen wij de lekkerste maaltijden voor je. De Griekse pita ken je wellicht van de vegetarische gyros met tzatziki. Inmiddels staat er ook een Orientaalse pita op de kaart; een flatbread met kurkuma geserveerd met Gado Gado of Tikka Masala. Echt lekker brood wat perfect past binnen ons street food concept. Eet smakelijk!

Pita's

 • Griekse Pita Gyros

  Griekse pita vegetarisch lekkere gyros met homemade tzatziki, rucola, tomaat, rode ui & oregano. ☞ Legendarisch Vegetarisch!  

  € 7,50
 • Pita Mi Gado

  Pita Gado Gado met Indonesische satésaus van versgebrande pinda's en limoenblad, vega vleesch, haricots verts, wortel, spitskool, zoetzuur…

  € 8,50
 • Pita Masala

  Pita met Indiase tikka masala van vega vleesch, komkommer, wortel, doperwtjes, rode uienchutney, koriander & munt-yoghurtsaus.  

  € 8,50

Bijgerechten

 • Lente Salade

  Frisse lente salade met een signature vinaigrette van honingmosterd dressing.

  € 6,50/8,50
 • Griekse Salade

  Salade met Griekse feta, komkommer, tomaat, rode ui & Kalamata olijven.  

  8,50
 • Wortel-Pompoen Soep

  Huisgemaakte Wortel-Pompoen Soep met kokosmelk en koriander.

  € 4,50
 • Verse Frites

  Frites van vers gesneden aardappels. Met mayonaise / ketchup (+ € 0,50)

  € 3,00

#legendarischvegetarisch

VLEESVERGETER

Alle pita's zijn rijkelijk gevuld met vegetarisch vleesch, een vleesvergeter die echt vega lekker is! De vleesvervanger heeft een bite die erg lijkt op vlees, maar is 100% plantaardig. Het vegetarische 'vlees' van Vleesch Noch Visch wordt volgens onze receptuur speciaal voor ons geproduceerd en is gemaakt van duurzaam geteelde soja uit Canada (GMO-vrij).

 

Drinks

Zoet

 • Yuzu White Chocolate

  Een geraffineerd taartje met witte chocolade & frisse Yuzu…

  € 4,25
 • Frambozen Crumble

  Taartje met zachtzoete amandelsmaak, frambozen & krokante crumble.

  € 4,25
 • Brownies

  Keuze uit Regular Brownie & Oreo Brownie. Brownie liefhebbers…

  € 4,00

#smaakmakers

HOMEMADE SAUZEN

De sauzen van Vleesch Noch Visch worden bereidt volgens eigen receptuur. Wij koken zonder pakjes en zakjes, en dat proef je! De huisgemaakte sauzen zitten boordevol verse ingrediënten. Zo worden de pinda's voor de satésaus zelf gebrand, gebruiken we voor de tzatziki de beste Griekse yoghurt en zitten in de masala zo'n meer dan 20 specerijen.