Over Ons

LEGENDARISCH VEGETARISCH

over-ons_vleesch-noch-visch_cateringVolg je neus en laat je verleiden door de wereldse geuren uit onze keuken! Onze dampende pannen, vliegende pita's en hippe foodtrucks zijn een lust voor het oog. Het ziet er lekker uit, het ruikt lekker, maar als het 'vlees noch vis' is, wat is het dan wel? Wij noemen het confusion cookery, ofwel legendarisch vegetarisch!

Vleesch Noch Visch kookt met (h)eerlijke vegetarische ingrediënten. Onze vleesvergeter heeft een bite die erg lijkt op vlees, maar is gelukkig gemaakt van duurzaam geteelde soja uit Canada (GMO-vrij). Geserveerd met een verse Griekse pita en lekker veel home-made tzatziki, of een van onze andere huisgemaakte sauzen, zal zelfs de meest fervente vleeseter versteld staan hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Op die manier hopen we met ons vegetarisch streetfood een groot publiek te bereiken.

VLEESCH NOCH VISCH VEGETARISCH STREETFOOD
[/row]

MISSIE

Vleesch Noch Visch heeft als missie het eetgedrag van consumenten positief te beinvloeden en de vleesconsumptie te verminderen door duurzaam en vegetarisch streetfood te serveren. Door middel van een gevarieerder aanbod kunnen consumenten gezondere keuzes maken. Beter voor mensch, dier en milieu.

history

 

Team

  • STEFF VELDKAMP
    Chef / Eigenaar

    Eigenaar en het gezicht van Vleesch Noch Visch. Bij Steff krijg je de enige echte 'HOPPA!' bij je gyros en…

  • TEAM VLEESCH NOCH VISCH
    Team

    Zonder het team van Vleesch Noch Visch, geen vegetarische gyros! Roulerend op de festivals bakken ze heel wat pita's…

join our team!

Interesse in een (bij)baan? Check onze vacature pagina