Vega Lekker

We vinden het belangrijk een groot publiek kennis te laten maken met vegetarisch eten. Hoe meer mensen een stukje vlees laten staan, hoe beter. Smaakbeleving staat daarom hoog in ons vaandel. Naast dat onze producten vegetarisch of veganistisch zijn, willen we onze klanten (h)eerlijke smaaksensaties laten ervaren.

Vleesvergeter
Al onze pita's zijn rijkelijk gevuld met vega vleesch, een vleesvergeter die echt vega lekker is! De vleesvervanger heeft een bite die erg lijkt op vlees, maar is 100% plantaardig. Het vegetarische 'vlees' van Vleesch Noch Visch wordt volgens onze receptuur speciaal voor ons geproduceerd en wordt gemaakt van duurzaam geteelde soja uit Canada (GMO-vrij). Wel zo fijn.

Homemade Sauzen
De sauzen van Vleesch Noch Visch worden bereidt volgens eigen recept. Wij koken zonder pakjes of zakjes, en dat proef je! De huisgemaakte sauzen zitten boordevol verse ingredienten. Zo worden de pinda's voor de gado / satesaus vers gebrand, gebruiken we voor de tzatziki de beste Griekse yoghurt en zitten in de masala zo'n meer dan 20 ingredienten.

Pita / Flatbread
Als sinds 2010 staat de pita op ons menu. Eerst met falafel en tzatziki, vervolgens de Griekse pita met gyros en inmiddels ook als flatbread met kurkuma voor de gado gado en de masala. Echt lekker brood wat perfect past binnen ons street food concept.

Eet smakelijk!

Comments are closed.